REFERENTIES

Blij verrast door oplossingen“Bij Superkeukens Apeldoorn hebben we al een aantal keren naar volle tevredenheid gebruik mogen maken van de kwaliteiten van John Uittenhout van Kripton. John is thuis in alle soorten drukwerk. Daarbij moet je niet alleen denken aan visitekaartjes of brochures. Bij ons ging het bijvoorbeeld om mokken met logo tot en met de borden aan de gevel, inclusief de verlichting boven deze borden.De kracht van John zit hem niet alleen in zijn zeer concurrerende prijzen, maar ook in het actief meedenken met de klant. Wij leggen een ‘probleem’ bij John neer en zijn iedere keer weer blij verrast met de oplossing. Kortom de beste partij voor al onze reclame-uitingen.

”Mark Lusing, Superkeukens Apeldoorn


Zeker aanbevelen“Wij hebben Kripton voor diverse drukwerkzaken ingeschakeld. Het creatieve meedenken, de snelheid van werken en het kostenaspect zijn belangrijke zaken waarop John Uittenhout het wint van andere aanbieders. Indien mogelijk bevelen wij John zeker aan bij onze zakenpartners.

”Hans Tijdink, Procado

Vakwerk en kwaliteitAlweer enige tijd geleden besteden wij ons drukwerk uit aan Kripton BV. Dat heeft geresulteerd in een verandering van de uitstraling van De Wilde Pieters. Ons drukwerk oogt nu frisser en moderner, precies waar we naar op zoek waren.John levert dus niet alleen kwalitatief goed drukwerk tegen een zeer betaalbare prijs, ook de lay-out kun je met een gerust hart aan hem overlaten. Bij vergaderbijeenkomsten liggen er nu mooi bedrukte notitieblokken op tafel, met bijbehorende pennen. Dat ziet er gelikt uit.Als gedreven vakman zorgt hij er altijd voor dat de puntjes op de i gezet worden en komt hij met goede tips en suggesties.Maar dan gaat het ineens behoorlijk sneeuwen en hebben wij met spoed een goede schoonloopmat nodig! Ook dan staat John je met zijn deskundigheid ter zijde en levert hij met de grootste spoed een droogloopmat op maat.Dus voor iedereen die vakwerk en kwaliteit wil: John Uittenhout staat voor je klaar. En zijn kennis en vakmanschap omvatten veel meer dan alleen drukwerk.

Rob Pieters, De Wilde Pieters